View Single Post
Staro 10.04.2019., 05:00   #2717
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Ne bi se bas slozio da ga pixel gazi, dnevne slike se malo razlikuju manje vise izmedju svih high end mobitela danas, pa cak i nekih mid rangera, ali za nocne p30 pro je no1 trenutno. Imas usporedbi na netu koliko hoces pa i onih izmedju p30 pro i pixel 3 xl di se jasno vidi da je Huawei superiorniji od Googlea. Pa i taj zoom je meni full mocna stvar, no dobro to je vec subjektivno...

+1, iako mislim da trenutno je video bolji na s10-tki, od stabilizacije, dinamickog raspona, kvalitete audio zapisa, itd. Naravno, updatei ce vrlo vjeroatno popraviti stvar - vrijeme ce pokazati u kojoj mjeri...
Ono sto sam ja gledao je da pixel i dalje radi bolje nocne fotke. Daleko bolja razina detalja, ne nuzno svjetija slika koja nije nikakvo mjerilo kvalitete, ali su fotle jednostavno boljih tekstura, i detalja pri full screen gledanju.

Video je smeće koje si jedan flaghsip te cijene ne smije dopustiti.

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Gle, cisto sa sad ne ispadne da je mobitel los.
Nije, mobitel je bomba. Apsolutna bomba.
Shodno tome su i kritike striktnije. Od takvog uredjaja se ocekuje izvrsnost i svaka devijacija od toga je naglasena jer narusava tu izvrsnost.
Tocno, za one plus neću prigovarat za los video ili za neke stvari, jer mob kosta praktički pola cijene drugih flagshipa.

No ako se cijenom guras u top igrace, onda tu nema mjesta zabusavanju na nijednom polju i moras biti top u svemu.

Cak ki je eno jedan youtuner sa pola miliona subscribera difeltno odgovorio na komentar zasto ne stavlja audio od videa, i video genetalno..

A on meni, zato jer nije on par sa drugima.

Pa onda to ne pokazuju

Reko jebeno huawei placa onda
Gabre je offline   Reply With Quote