Citiraj:
Autor Sn4k3
Ne bi se bas slozio da ga pixel gazi, dnevne slike se malo razlikuju manje vise izmedju svih high end mobitela danas, pa cak i nekih mid rangera, ali za nocne p30 pro je no1 trenutno. Imas usporedbi na netu koliko hoces pa i onih izmedju p30 pro i pixel 3 xl di se jasno vidi da je Huawei superiorniji od Googlea. Pa i taj zoom je meni full mocna stvar, no dobro to je vec subjektivno...
+1, iako mislim da trenutno je video bolji na s10-tki, od stabilizacije, dinamickog raspona, kvalitete audio zapisa, itd. Naravno, updatei ce vrlo vjeroatno popraviti stvar - vrijeme ce pokazati u kojoj mjeri...
|
Ono sto sam ja gledao je da pixel i dalje radi bolje nocne fotke. Daleko bolja razina detalja, ne nuzno svjetija slika koja nije nikakvo mjerilo kvalitete, ali su fotle jednostavno boljih tekstura, i detalja pri full screen gledanju.
Video je smeće koje si jedan flaghsip te cijene ne smije dopustiti.
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Gle, cisto sa sad ne ispadne da je mobitel los.
Nije, mobitel je bomba. Apsolutna bomba.
Shodno tome su i kritike striktnije. Od takvog uredjaja se ocekuje izvrsnost i svaka devijacija od toga je naglasena jer narusava tu izvrsnost.
|
Tocno, za one plus neću prigovarat za los video ili za neke stvari, jer mob kosta praktički pola cijene drugih flagshipa.
No ako se cijenom guras u top igrace, onda tu nema mjesta zabusavanju na nijednom polju i moras biti top u svemu.
Cak ki je eno jedan youtuner sa pola miliona subscribera difeltno odgovorio na komentar zasto ne stavlja audio od videa, i video genetalno..
A on meni, zato jer nije on par sa drugima.
Pa onda to ne pokazuju
Reko jebeno huawei placa onda