View Single Post
Staro 09.04.2019., 23:01   #2715
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Lijepo rezimirano, i meni nikako ne ide u isti kos sa samsungom. Kamera osim tog marketing featirea sa zoomom i ok fotki (btw, pixel ga i dalje ubije u svakom pogledu po pitanju fotki), koliko ste primijetili nitko ga bas nece head to head sa pixelom usporediti. Svi znamo zasto.
Ne bi se bas slozio da ga pixel gazi, dnevne slike se malo razlikuju manje vise izmedju svih high end mobitela danas, pa cak i nekih mid rangera, ali za nocne p30 pro je no1 trenutno. Imas usporedbi na netu koliko hoces pa i onih izmedju p30 pro i pixel 3 xl di se jasno vidi da je Huawei superiorniji od Googlea. Pa i taj zoom je meni full mocna stvar, no dobro to je vec subjektivno...

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Zoom na P30 Pro je marketinški feature?

Zašto pišeš gluposti ?
Kamera je vrhunska u bilo kojem scenariju, a s nadolazećim updateovima će biti samo još bolja. Vjerujem da će i video još dodatno poboljšat, iako nije ni sad loš, no o tom potom.
+1, iako mislim da trenutno je video bolji na s10-tki, od stabilizacije, dinamickog raspona, kvalitete audio zapisa, itd. Naravno, updatei ce vrlo vjeroatno popraviti stvar - vrijeme ce pokazati u kojoj mjeri...