Citiraj:
Autor renc
Tak je. A sad sam pogledao malo još in depth revjua S10+ vs P30pro. S tim da sam se koncentriral na kameru pošto je to selling point huaweija. Pa ispada da P30pro generalno daje nekaj bolje noćne fotke i ima taj 5x optički zoom (samsung 2x), dnevne su tu negdje. Ali samsung ima bolji wide, bolji auto mode, puno bolji video i zvuk iz videa, 60 FPSa na 4k (standarda reza današnjih TVa i monitora a 30fps se kuži iz aviona). Tak, po meni ako je neko extremni foto entuzijast onda huawei. Ostali samsung. Pogotovo ekipa koja snima puno videa. Istina, za sad postoji i neka razlika u cijeni, al ekipa kod nas uzima na 24 rate pa se razlika i ne kuži toliko.
|
A kad sjetim ta vremena kako je u početku S9+ trzao u video snimanju na 4K i niste obratili pozornost. A sad to odjednom jako presudno? S10+ nije mi dopao pored S8+ koju koristim. Ne osjetim nekakav napredak u preformansama a pritom ne mislim opčenito na benchmarke. Čekam S11+ pa budem vidio.
Mene više interesira autonomija nego napumpani mhz. Notch je najmanji problem u životu.
Zadnje sam koristio Mate 20pro i ostao oduševljen.
Отправлено через Pixel