Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.04.2019., 19:57   #43437
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Nastavak na novu Mazdu 3: iz salona su mi potvrdili da su gume napumpane na 2.5 prednje, 2.7 zadnje!! Sad naginjem jako prema njoj, jer kad bi se to napumpalo na normalnih 2.2 (auto i gepek su mi prazni 90% vremena), bilo bi puno ugodnije nego 2.7 i vjerojatno je onako poskakivao zbog 2.7.

Razmišljao sam dugo i o nekom dobrom rabljenom autu, ali kad pogledam količinu opreme u ovom first edition setu M3.4... stvarno im je standardna oprema bomba. Plus kad se sjetim koliko je tih... jedino taj motor... ali s obzirom što sve drugo donosi taj auto, mislim da bih se mogao pomiriti da ću morati malo kalkulirati kod pretjecanja na otvorenoj cesti (koja radim 2 puta godišnje) ili na autoputu (na kojem sam pak max 12-15 puta godišnje).

Nije odluka još pala, ali bližim se nekako Mazdi. Druga opcija mi je dobar rabljeni A3 limo, za duplo manje para, ali sa 100,000km i bez 80% te opreme. Pogotovo ovih safety featura, koji nisu neophodni, ali mogu doslovce biti life saver.
Znači to je očito standard prepumpavanja guma.

Ne znam koju opremu gledaš, ali ovi početni modeli ti dolaze sa 16" felgama. Tako da bi ti to trebalo biti udobnije kako god okreneš od 18" bez obzira na tlak u gumama.

Mislim da kod nas još nije stigao novi diesel 1.8l 116KS. All isprobaj možda i njega prije kupnje. Ako ti nije panika za kupnju, na jesen stiže taj famozni SkyActivX sa oko 180 KS pa pričekaj...

Sent from my OP6

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote