Citiraj:
Autor T}{OR
Citirati ću preporuku drugih sa Mazda.hr foruma jer se tamo netko isto raspitivao za taj motor: ako uzimaš izvana pazi da nema nikako preko 150000km i da su svi servisi rađeni na vrijeme i u ovlaštenom. Naše mazde imaju 5 godina garancije, vani imaju 3. Isplati se u ovlaštenom doplatiti još 2 pa si miran. Ja nisam to radio (čekao sam da se upali lampica ključa) ali isto preporučaju mijenjati ulje češće nego na 20000 kao po priručniku/preporuci servisa radi DPF filtera jer ulje navodno odradi svoje nakon 10000km.
S hrđom nemam problema, jedino što sam do sada primjetio je auspuh ali to je brijem normalno. Veći problem im je stavično osjetljiv lak. Pa to isto valja pogledati u kakvom je stanju.
|
Thanks za iscrpni info. Ova je s domaćeg tržišta i manje od 100k km. Ali provjerit ću dal je sve to odradio.
Citiraj:
Autor T}{OR
Vezano uz torsion beam - na koji si način osjetio točno razliku u odnosu na auto sa neovisnim ovjesom (Focus koji spominješ)?
|
Focus kojeg sam testirao je isto torsion beam, zato sam ih usporedio. Ford sada, kao i NK Golf, Leon, Octavia, daje multi link tek na jačim motorima.
Osjetio sam ga na način da po rupama stražnji kraj poskakuje ko mala kozica (krivo gramatički, ali dobro zvuči, pjesnička sloboda :P).
Iznenađujuće je nemiran taj zadnji kraj. Za novi auto od 200k kuna. Jedan Ceed je puno kultiviraniji.
Prednji kraj pređe preko rupe, sve super, pređe zadnji "hop". Možda da staviš 50 kila olova u gepek bi bilo bolje.
Nije to jako izraženo, ali nisam to očekivao i iznenadilo me. Corolla, Ceed (dual wishbone i multilink), pa ni Focus (125ks torsion beam) nemaju taj "feature".
Na cestama sa kvalitetnim asfaltom to ne bi ni primjetio, jer ti se ne događa svakih par-sto metara "hop". Ali za naše ceste je primjetno. Vjerojatno bi manji kotači i deblje gume to pomogli. Jer ostale aute sam vozio u 16 i 17 cola varijantama, a koliko čitam baš 18" je granica gdje počinje patiti komfor. Ali to je isto ovisno o autu valjda.