Citiraj:
Autor hash
Potencijalni problemi koji mogu nastati jer nesto ne radi (ili ja ne znam natjerati da radi) u virtualki mi ne vrijede par sto kuna i 5 minuta sarafljenja. Zadnji put kad sam vrtio Win u virtualki (cca 10god) je bilo pizdarija i ne kazem da nisam u krivu ali nemam zivaca se zajebavati s time. Rizik s mojom metodom je 0%. Sa svim ostalima je veci od 0. Cijenim prijedlog ali skuzi me da nemam entuzijazma za zajebavati se s time.
|
Kako god hoces, ali ako ne probas neces znati... Ne znam zasto trebas Windoze niti kakav softver trebas vrtiti, ali VM je za veliku vecinu stvari uvjerljivo najelegantnije rjesenje, osim ako ne trebas neki 3D ili audio vrtit unutra (onda postoje problemi sa latencijama, posebno sa audiom)...
Rizik s tvojom metodom je tebi mozda 0%, al iz moje perspektive vidim samo jako puno tlake u pronalazenju kombinacije koja radi, istrazivanja, cackanja, prckanja sa adapterima, itd...
Sa druge strane, opcija koju su kolege predlozili i dalje zahtijeva dodatni fizicki disk, a opet, meni je to malo bzvz jer moras imati fizicki uredjaj sa sobom koji u svakom trenutku moze krepat ili ga mozes izgubit ili ti ga mogu ukrast i onda si opet nigdje...
Uzmi u obzir da nikako ne volim ovisiti o icem fizickom sto moze krepat u bilo kojem trenutku ili sto mogu negdje zaboravit/posijat... Trenutno koristim 2 laptopa, ali uglavnom kao terminale za posao koji radim - imam Amazon Workspace i na oba laptopa (i u uredu i doma) imam dignut klijent sa kojim se spajam...
Dobio si par prijedloga, vidi koji ti najvise odgovara i kreni tim putem... Svatko ti je dao dobar prijedlog, samo je pitanje koji parametar ti je najbitniji...

U svakom slucaju sretno!