Citiraj:
Autor calypso
Ne razumijem zasto bi zelio kupovati disk da bi instalirao Windowse koji ces onda izvuci van i pohraniti negdje 'da stoji'...
|
Neki programi rade samo pod windowsima. Neka mi netko posalje neki fajl koji mogu otvoriti samo s programom s windowsima i u problemu sam. Ako ih imam na drugom disku onda odsarafim pet sarafa, zamjenim disk i bok. 5minuta posla.
Mogao bi na isti disk instalirati oba OSa ali draze mi je dati 150kn za drugi disk i ne razmisljati o mogucem problemu koje bi windowsi mogli napraviti s nekim updejtom ili slicno.
Realno, zaboraviti cu na taj disk u ladici ali si ne zelim potencijalno raditi problem radi par sto kuna.
Citiraj:
Autor calypso
Nije li to malo bacanje para?
|
A cuj. Netko popije za vikend, netko kupi najnoviji model tenisica, netko popusi u tjedan dana.. Meni tih par sto kuna vrijedi mira u glavi. Mozemo tako ici na svaku temu gdje se kupuje neka skuplja igracka i moralizirati?
Citiraj:
Autor calypso
License key je u BIOSu i Windows 10 instalacija ce si ga povuci kada budes instalirao... To funkcionira jos od x40 serije koja je imala Windows 8 license key u BIOSu - jednostavno pokrenes instalaciju Win8 ili Win10 i oni povuku kljuc, aktiviraju se i mirna Bosna...
|
Hvala na potvrdi. Znao sam da tako nesto postoji ali nisam znao kako radi u praksi.
Nazad na originalno pitanje. Nema ideja za adapter?