Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.04.2019., 18:53   #43310
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Moram priznati da sam se u zadnjih godina poprilično educirao na temi Automobili od specija... posebnih članova našeg malog kutka interneta

1) O raskršćima: Kružni tok je posebna manifestacija vremena i prostora, a ne nekoliko nanizanih T raskršća ako se radi o kružnom s nekoliko traka tu se radi i o 4. dimenziji postojanja.

2) O znakovima: Trokut samo ponekad označava da si na sporednoj cesti. Ako imaš trokut na djelu autoceste ili brze ceste, trogut je tamo postavljen za ukras. Sukladno navedenom ako imaš trokut na navedenim prometnicama ne da nemaš prednost, nego si tek tada u prednosti, šta ti kur*c imaš propuštati nekoga ko' se kreće 100+kmh, kad si ti u žurbi i moraš se odmah ubaciti.

3) O kupovini: Ako netko ne kupuje rabljenu limuzinu više srednje klase, naravno iz Nemčije, preferirano dizlo, nego rabljenog hečbeka benzinca u RH ili još gore nOvo kolo klasifikacije Hečbek benzinac koji nisu proizvele sile osovine on u svoje slobodno vrijeme sa svojim prijateljima jugo-nostalgičarima, orjunašima ruši pravni poredak RH.

4) O dijelovima automobila: Kočnice, ako imaš stražnje doboše smrt i opasnost si na cesti čim padne kiša ili ako se voziš nizbrdo. Najbolje da ljudi s dobošima imaju oznaku na guzici auta, ala židovi i najpoštenija Hrvatska manjina Romi u Dojčlandiji '38 da ih se može izbjegavati ili prestići što prije. Ispravak - treba donijeti zakon, ako se iza automobila s dobošima nađe vozilo koje iste nema, ovi se moraju odmah isključiti iz prometa, odnosno propustiti sve iza sebe, u suprotnome streljanje.

5) O znakovima dio drugi - Brzina vožnje. Ako se voziš po ograničenju ili do 10-15 brže u lijevoj traci na Slavonskoj ili rvackom autobanu - usporavaš promet i treba te streljati. Ako se nećeš maknuti, a neko tko želi ići brže prije dodatno prije streljanja te treba i mučiti i zajedno sa svim neodlučnima staviti u 9. krug pakla, jer ili se vozi pošteno preko ili se drndaj sa šleperima i autobusima u desnoj traci. Zašto sad neki spori xxxxxxx koji se po ZG obilaznici vozi brzinom kojom se voze ljubitelji falusoidnih oblika svega 137.5Kmh nebi meni micao koji se vozim 142.5kmh i ubacivao među šlepere i autobuse i kočio na 80-90kmh. Ko mu kriv kaj vozi Daču i kaj je planirao trajanje puta unapred, nije to moj problem, meni se žuri.

6) O mašini: minimum Lamborgini Aventador i 600+ ks, jer se inače ne može preticati 2-3 šlepera na nagibu od 37 stupnjeva, ko' je vidio preticat na ravnici, obvezno preticanje u desni zavoj na uzbrdici! Rimac Concept Two ne dolazi u obzir, jer mu je tata bio lopina i nemože se izvadit DPF filter. Isto tako, bez 600ks se ne može na autoput i šta imaju ljudi radit sa autima ispod 100ks na cesti uopće, prestrojavanje je opasno za ostale, uključivanje je opasno za ostale, oni su opasnonst na cesti. Eventualno im dozvoliti vožnju po gradu uz obvezno označavanje kao onih sa dobošima, ali samo ako će se na Slavonskoj voziti u desnoj traci, bez obzira što je ograničenje 70, na hrpi dijelova i redikulozno manje. No svaki istinski i časni hRvat koji voli svoju domovinu je pravi poznavatelj same biti zakona i zna čitati između redova i zna da je to ograničenje na slavonskoj samo smjernica i da to nitko ne gleda ozbiljno. Eventualno ako idete u teretanu i imate auto od barem 220+ks možete se voziti bez oznaka, ali nikad, ali nikad se ne prestrojiti u lijevu traku. Ako se presporo prestrojite u lijevu traku, moglo bi se posumnjat da pripadate grupi ljudi iz članka 3 pa završite kao manjine iz članka 4 stoga jedino logično rješenje je isključivo skretati desno.

Dao sam si truda da sve sumiram i lijepo vas kolege molim da se pridržavate ovih zaključaka ubuduće kako bi nam zemlja i forum bili ljepši!

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote