Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.04.2019., 14:51   #43281
S7ryder
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
I odeš po noći na autocestu i zezaš ljude sa fejk rotirkama misle da ih skida presretač.

Ne napadam nikog samo kažem da je šteta imat takav auto, a 150ks. Mislim za 90% ljudi je 150ks u A4 B9 dovoljno, al eto kad želiš nešto više uzmeš 190ks i ne grizeš se poslije da to malo snage koja nekad zatreba, il jednostavno pojačaš taj od 150ks...Al da, fino se vozit u tom A4 kad po slavonskoj ideš 100 a nikakva drama u autu, nečujan, izolacija super, a dizlo.
Ja isto sada kupujem i vise bi volio A4 B9 od 190ks ali ako bude i 150 nije neki veliki problem. Prelazak sa Golfa plus od 80ks na a4 150ks ce biti osjetan haha

Samo sada citajuci vase komentare najbolje da izbjegavam dealershipe, iako ovi na EuroAuto daju garanciju i na kilometre i sve.

Jos sam jednu stvar cuo negativnu a neznam koliko je istina. Recimo kao da kod uvoza i placanja poreza oni iz njemacke fakturiraju u hr a iz hr fakturiraju u njemacku da su platili (nesto tako) i onda zapravo ne plate porez vec nakon 1-2 godine kad dodje do korekcije podataka između naše i njemacke carine vide da nije placeno i onda moras platiti kaznu+porez+kamate. Sad nisam siguran da ta prica drzi vodu ali eto tako malo kad sam se raspitivao cuo sam svasta.
S7ryder je offline   Reply With Quote