Pa jos je okej sto ljudi uzimaju mozda i najskuplje telefone. Meni samo nisu jasni oni koji mijenjaju svake godine. Okej mozes, imas ali mislim da svaki flagship danasnji moze izdurat 2-3 god bez beda. Pricam o radu, fluidnosti. Ja jos razmisljam mozda da jos dogodine pricekam o zamjeni g6ice koja je kod mene sad vec 2 god. Mobitel radi ko vurica a maltene ga mogu gledat kao s7 jer je dosao sa tada lanjskim chipom.
Eventualno posto stara ima L630 s napuknutim ekranom i posto vise ne moze koristiti ni whapp ni nis pa da njoj dam svoj g6, ali ako se odlucim i ove god zamijenit taj s10, p30p sta gos me zanima ce mi but telefon opet za minimalno 2 godine mozda i 3. A ne ajmo svakih 8 mj novi. Totalno bespotrebno i besmisleno.
A to da djecu ne treba mazit svime i svacime se slazem. Fora mi je situacija kad sam studentski radio u istyleu dodu mi roditelji onak 30-35 mladi par. Dijete 4-5 godine, cesto putuju pa su dosli uzet tadasnji ipad mini 2 za nekih 5k kn da mali ima na cemu u autu gledat crtice.
Onak odi na nabavu nadi mu android neki 7" za 600kn i dovidenja. Al jbg svak radi za svoje pare sta hoce kad ih ima ne mora ni razmisljat.
Vecina vas je tu starija od mene, al ono moj vrh je bio telefon u boji i bluetooth s kojim smo si slali muziku jedan drugome i slusali u ucioni i preko ljeta na igralistu prek zvucnika.
A ovi danasnji klinci s tim oblacenjen, naslikavanjem jebiga vremena se mijenjaju.