View Single Post
Staro 04.04.2019., 23:11   #592
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
Baš sam tio ovo komentirat.... Covik iz ničega dodje do F1,napravi super rezultat i pokaže se ko super vozač... Ali metla, nema love iza njega... Katastrofa! Nikoga mi nije žao ko njega!
Stvarno boli. I onda onaj debeli pizdun iz Fors Inđije Otmar kak se već zove kaže "svakako da smo izabrali Serđija zbog love jer ima Carlosa Slima iza sebe, ali primarno smo ga izabrali zbog talenta".
Kakvog mrtvog talenta, frajer je debeli debeli prosjek F1. Takvih vozača imaš koliko te volja.

I naravno, tata kupio sinu momčad. Taj Stroll je panj da nemre biti veći i Ocon šije jednog i drugog, ali moš se slikat kad ti je tata automehaničar. Velim, nadam se da bude Bottara prošetao nagodinu pa ga stave uz Hamiltona u Mečku. No mislim da Tottara voli Bottaru jer zna da je dovoljno loš da ne može ugroziti Hamiltona pogotovo sada kad imaju konkurenciju za razliku od 2014-2016 perioda kad su se utrkivali Ham i Ros, a ostali dobivali mrvice, pa je Bottara "vrhunski i odličan team player". Nije bolji od Hamiltona, ali vrijedno skuplja bodove i tako da jje Ham za WDC a Bottara za WCC.
No koliko mi je žao Ocona, toliko sam sretan zbog Leclerca. Toliko tragedije u životu da bi na kraju došao do Ferrarija kao drugi najmlađi vozač te momčadi u povijesti. Svaka čast i Ferrariju da su se odvažili na tako nešto.

Mali mi je bio simpatičan još lani, a nakon ovog mi je još draži. Definitnivno broj 1 na gridu od vozača što se mene tiče.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.04.2019. u 23:16.
Brko je offline