04.04.2019., 19:13
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Nik
Sutra mi istice ugovori i skicnem kako stvari trenutno stoje - sad ispada da moram za istu stvar platiti 25% vise
Internet 150Mbit + TV placao 180kn, sad bi trebao 224kn
Ok, mislim da u ovim novim skupljim ponudama ima vise programa, a to mi nista ne znaci.
Jel postoji negdje bolja ponuda?
|
Citiraj:
Autor eseper
@Nik ista stvar i kod mene. Meni je već istekao i za iste usluge po novom ugovoru bih trebao plaćati više. Nagovaraju me da potpišem, a rekao sam im da nisam toliko blesav da potpisujem na 24 mj istu uslugu, ali skuplju. Kažu da ću dobiti nove programe, ali mi to ne znači ništa kad ionako gledam 15 programa koje sad imam.
Pitao sam jel može jeftinije, odgovor je ne, to je zadnja ponuda. Zahvalio sam im se.
Vidim da su ovdje neki uspjeli postići popuste. Na koji način?
|
Prilikom dogovaranja ponude za novi ugovor na 24 mjeseca od strane prodaje A1, pozovite se na popust za postojece korisnike navedene u postojecem cjeniku A1:
Promotivna ponuda uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca za samostalne usluge, A1Duo i A1Trio pakete U promotivnoj ponudi, s početkom od 05.03.2018.g. mogu sudjelovati svi novi i postojeći korisnici fiksnih samostalnih usluga, A1Duo i Vip Trio paketa uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.Promotivna pogodnost je popust na mjesečnu naknadu paketa u razdoblju od 24 mjeseca u iznosu od:-50 kn popusta na mjesečnu naknadu Internet + TV + Telefon paketa-40 kn popusta na mjesečnu naknadu Internet + TV i Internet + Telefon paketa-30 kn popusta na mjesečnu naknadu TV + Telefon paketa-20 kn popusta na mjesečnu naknadu Internet, TV i Telefon fiksne samostalne uslugePromotivna pogodnost traje do 31.05.2019.
Strana 142 cjenika A1.
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...b-a1319a5e975c
|
|
|