View Single Post
Staro 04.04.2019., 13:48   #2677
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Iskreno mozda je jedna mala glupa stavka al to mi je veliki turn off vec sam maltene sa htom dogovorio da ga uzmem kad ono nesto na yt gledam p30 vs pro i nesto frajer spomene ois odem na gsm i vidim 0. To mi je bas turn off.

Edit: spustio se s posla na trg vidim tele 2 sjetim se joj da mogo bi odma otic izvidjet 6 min do tramvaja. Udem ovak P30, da se razumijemo demo uredaj u pitanju, vrti demo sadrzaj. Medutim predstavljen je prije nepunih tjedan dana i ne vjerujem da ista duze i stoji na policama.

Ovak osjecaj u ruci dobar, mob jako lijep, nije pretezak.
Medutim stoji na stalku tak tipkam probam uci u kameru mob automatski izlazi iz nje, ne javlja nikakvu gresku samo izlazi iz nje. Dignem ga s postolja probam par puta bezuspjesno.

Okej idem isprobat sucelje. Jako kasni sa ulaskom u aplikacije, menije itd, i jako sporo izlazi iz menija. Brzi je nesto po izlasku iz app. Naravno opet friski uredaj, ne jos upeglani softver. No cini mi se ovo malo sto sam tipkao da moj g6 radi bolje.

U svakom slucaju nisam impresioniran nesto mislim odustao sam od p30 jos kad sam dublje procitao da glavna kamera nema ois. Onak flagship od 5k+ kn oni ju stave na 3u nebitnu kameru. Preskacem jos jednu godinu u nizu huawei.

Nekako mi se cini sa ce ipak taj samsung koji toliko ne volim pasti. Lg je podbacio i ove godine, a ostatak ekipe ukljucujuci i apple nisu vrijedni spomena.

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 04.04.2019. u 16:18.
devaa je offline   Reply With Quote