View Single Post
Staro 04.04.2019., 12:16   #4537
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Gle sad primjer o cijeni. Razgovaram sa dobrim frendom (45 godina ima) pred jedno mjesec dana i oboje smo zaključili da bi mogli uzeti novi mob i na kraju je ispalo da smo oboje se odlučili na S9+.
On naravno nema šanse da se zejebava sa preprodavačima na njuškalu a i neda keš. Ošo čoek u A1 centar i fino kroz 2 godine uređaj + tarifa = 390 kn/mj i ne znam je li još dao kakav keš za uređaj. Kod mene je situacija bila da sam još malo čekao bi nebi, čak i P20Pro uzeo u obzir, i na kraju kupio za keš.

E sad, tko je tu u pravu ili bolje prošao? On je uvjeren da je on bolje prošao jer je kupio mob u dućanu nov, uzeo ga je na rate jer mu je glupo davati 3+ soma kn u kešu i ima tarifu koja mu treba. A ja mislim da sam ja bolje prošao jer nemam nikakve ugovorne obveze, u tarifi imam sve kao i on za manje love i kupovinu novog moba kompenzirao sam prodajom starog moba. I sad smo došli na to što je mene mob ispao malo manje od 2000 kn kad kompenziram sa prodajom starog moba, a njega će kroz 2 godine mob koštati debelo preko soma eura.

Tko će tu koga uvjeriti da se zezeno kad svatko ima svoju percepciju da je postupio ispravno? Ni ne trudimo se nego smo došli do zaključka da je mobitel odličan i da vrijedi tih para, meni mojih njemu njegovih

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote