Citiraj:
Autor Neo-ST
Smiješno, jer ovde je meni zvuk bolji od S10, pogotovo background noise cancelling:
Uz sve "mane", opet bi prije njega izabrao nego S10...dosta mi je samo da se sjetim "vrhunskog" touchwiza i već standardnog stutteringa koji tvornički dolazi s njim 
|
Meni je zanimljivo i pomalo smijesno citati o davno preminulom touchwizu i stekanju koje je dolazilo u standardnoj opremi... Nisam siguran, al mislim da je s5 zadnji samsungov flagship koji je dolazio sa famoznim touchwizom, ako se varam nek me netko ispravi... Nadalje, znam da se stuttering zadrzao u nekoj dozi i u daljnjim iteracijama samsungovog ui-a, no to je vec bilo miljama bolje, fluidnije i preglednije. Pocevsi vec od s7-ice kojeg sam ima do nedavno (3 god se druzili). Na koleginom s8-ici (one ui updatean) je vec dosta teze primjetiti pokoju trzavicu, na s9 pogotovo... Dok za s10-tku, koju upravo drzim u ruci, mogu odgovorno reci radi se o daleko najbrzem i najfluidnijem iskustvu ikad, kad pricamo o samsungovim mobitelima - pa i ostalima. Nema nikakvih zastoja, trzavica, micro stutteringa, nicega sto podsjeca na touchwiz i sve sto je islo u kompletu s njim. Znam da je kolega vjerojatno pisao u ironicnom tonu, al svejedno nek se zna

... S druge strane, p30 pro je odlicna kamera - vrhunska u nekim scenarijima, no emui je za mene blago receno njesra. Vec odavno mi djeluje ko neki jeftini isprdak od softwarea, nabacan i neorganiziran i tako vec godinama ostaje isti... Dolazi krcat bloatom, igrama, troduplim aplikacijama itd. Ok, vecina toga se moze odstraniti, ali ne i sve... Ne kazem da software nije brz i odzivan, ali po svemu ostalom ne moze se mjeriti sa oneUi - IMO. Zato mislim da je p30 pro vrhunska kamera i baterija, sve ostalo je dosta dobro ali jos nije na nivou kojem treba biti. Btw, ne pokrecem nikakav flame, samo iznosim svoje misljenje.