Vidim odmah se ljude pretražuje, nikad mi nije bi jasan takav mindset.
Da se vratim na mobitele
Jebe mi se na što će tko novce potrošiti.
I ja sam iskeširao za tog Samsunga, i opet ću kupiti zasigurno mob koji je nekome precjenjen. Jebi ga.
Ono na što sam ja reagirao su paušalne "s visoka" ocjene da nešto ne vrijedi nešto samo jer je neka marka. Svatko ima neke potrebe od telefona te je generaliziranje najgora stvar.
Općenito me uvijek razljute fanbojske priče, uopće nebitno s koje strane. Ja nemam problema reći da je Samsung ili Apple ili Xiaomi ili Sony ili nastavi niz loš. Nisam zaljubljen u marku, pokušavam naći uređaj koji mi u datom trenutku najviše paše. Trenutno je to kombinacija jednog od top čipseta + velika baterija.
I da, smatram s9 smećem prema onome što meni treba, svakodnevno ga imam u ruci i to je moje mišljenje.
A da netko dođe i pita za savjet za mob s odličnom kamerom - preporučio bi s9 odmah. Mobitel ima super kameru, ako je to nekome bitno zašto bi mu ja preporučivao Xiaomi koji meni trenutno paše ako S9 je puno bolji u tom segmentu.
Al da kažem da mobitel ne vrijedi ni 1000 kuna jer ima 37% trajanja baterije koji meni treba - pa to je suludo.
Dakle nemojte ljudi fanbojizam.