Citiraj:
Autor Dottore
Pomozi meni.
Zašto misliš da je to zapravo balkansko razmišljanje? Baš sam maloprije komentirao tvoj post na temi Huawei zbog smeća iliti ga čisti android.
Opet, za razliku od kolege Brke i mog osobnog razmišljanja da za Xiaomi ne bi dao više od 1500kn ni za poluproizvod od MIUI. Niti približno jer po meni ne cilja kvalitetom i premium (ni Pocophone). To je moje mišljenje
Cijena 3000kn i više je sasvim fina cifra za dobar S9+
Ako nije naletio ponudu 6T onda nije u tom trenutku bila? Je li tako? Možda ne želi kupiti na daljinu s obzirom na svoju lokaciju? Puno faktora.
Koji OP nije u rangu Mi8? Hvataš za kolegu zbog S9+ i nisi u stanju popamtiti imena modela . Ok ok, dao bi slutiti da si zaboravio ugurati znak + na S9 i ostavio skračenicu OP da bi manje mučio tipkati 6T i onda dalje trudiš odgovarati kao provokaciju sa malom dozom smajlića . Nešto nisi jasan zadnje vrijeme.
|
Ti si ko moja žena. Samo Samsung, samo s9. Ja uzmem Pocophone za pola love koliko ona dala za s9.
Pod normalno, stalno prigovara. Te ne valja baterija, te ne valja ovo te ne valja ono.
Kad joj nabijem na nos da je za upola love moja baterija na istom čipsetu na 60% kad njoj crkne, onda se vadi ultimativni argument - ali KAMERA.
Ja sam imao valjda sve Samsung iz S serije izuzev zadnja dva. Pa 2-3 LG flagshipa, 2 Sony flagshipa. Stalno imam jedan do dva iPada zbog posla i u zadnje vrijeme 2 xiaomija zaredom kao primarni telefon. I kad vidim da netko piše "nebi ja dao nikad za to..." mi se malo riga, iskreno.