Citiraj:
Autor locks
Pa ne bavim se tobom,komentiram.Možda čovjeku i to pomogne...
|
Pomozi meni.
Zašto misliš da je to zapravo balkansko razmišljanje? Baš sam maloprije komentirao tvoj post na temi Huawei zbog smeća iliti ga čisti android.
Opet, za razliku od kolege Brke i mog osobnog razmišljanja da za Xiaomi ne bi dao više od 1500kn ni za poluproizvod od MIUI. Niti približno jer po meni ne cilja kvalitetom i premium (ni Pocophone). To je moje mišljenje
Cijena 3000kn i više je sasvim fina cifra za dobar S9+
Citiraj:
Autor locks
OP6T nabaviš za cijenu S9+ na njuškalu.Ako tada nisi naletio na takvu ponudu,ne znači da ih nema...
To što tebi nešto ne odgovara na njima nikako ne znači da ne vrijede tih novaca,dakle 3+kn
Isprobati OP6T i koristiti ga duže vrijeme nikako nije isto  Nadam se da se razumijemo
Mi8 nije rang ni S9 ni OP,to bi bar trebalo biti jasno...
|
Ako nije naletio ponudu 6T onda nije u tom trenutku bila? Je li tako? Možda ne želi kupiti na daljinu s obzirom na svoju lokaciju? Puno faktora.
Koji OP nije u rangu Mi8? Hvataš za kolegu zbog S9+ i nisi u stanju popamtiti imena modela . Ok ok, dao bi slutiti da si zaboravio ugurati znak + na S9 i ostavio skračenicu OP da bi manje mučio tipkati 6T i onda dalje trudiš odgovarati kao provokaciju sa malom dozom smajlića . Nešto nisi jasan zadnje vrijeme.