Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 02.04.2019., 09:37   #953
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Nije ni toliko stvar u godinama koliko su igre više manje sranje... 99% toga je coop, multi itd a kako sam iša sve stariji u svojoj gejming karijeri tako su me i sve te multi online igre sve manje i manje interesirale. Dok danas (već koju godinu zapravo) nema šanse da upalim neki multi. Battle royal nikad nisam ni zaigrao...
Oću dobru SP kampanju i to je to, a toga je sve manje. Evo zadnji primjer je ovaj exodus, koji ima super priču ali je mehanika igre katastrofa. AI je glup da ne može bit gluplji, otvoreni svijet je prazan, nema atmosfere... Nemam baš neki feeling straha dok tumaram mapama jer točno znam di se i kako se mobovi kreću. Otvoreni svijet je zapravo jako loš tj loše funkcionira ko cjelina. Npr par metara prije nekog outposta pobijem neke mutante a ovi slaveri ne reagiraju jer se njih to ne tiće. I onda ih ja sve stealth kill-am usred bijelog dana na ranger hardcore?! Opizdim ga po čuturi i ona lampa na čelu eksplodira u golemu vatrenu kuglu i to nitko ne vidi?
Uglavnom, godine idu, igre nisu više toliko zanimljive i to je to... A ova godina je još i dobra: resident evil 2, metro, rage 2, doom eternal, otherworlds i ne znam ako sam još koju SP igru zaboravio ali kužite što oću reći...
Ako ti je ruski postapokaliptični svijet prazan i monoton, onda kreni u Far Cry New Dawn, tamo ti ne bude prazno. Oš ljudi oš životinja i sve je u ful cvatu. Još gutneš kakav bonkas i GG

Rusija je prazna sama po sebi i sada, da nebi bila nakon nuklearnog rata

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote