Ja sam pred godinu dana slao mail s pritužbom. Bio sam pod jakim dojmom jer mi je vrlo vrijedan paket bio ostavljen vani na ogradi kraj prometne ceste, primijetio sam ga tek drugi dan ujutro. Prije toga sam nekoliko paketa male vrijednosti našao pored sandučića na podu, na ogradi i sl. Dopi...lo mi je da nalazim pakete sve po svud osim u sandučiču ili ih ne dobivam na ruke a uredno su potpisane primke (poštar je potpisivao umjesto mene). U mailu sam napisao da ću policiji prijaviti krivotvorenje potpisa, da je susjeda vidjela kako netko s ograde uzima moj paket i da ću pokrenuti tužbu za naknadu štete i još svašta...
U mailu sam naveo svoj broj mobitela i nakon par dana sam dobio prvo poziv od nekog glavnog iz Zg-a, zatim poziv od nekog glavnog iz moje regije (VŽ) i zatim poziv od samog poštara koji je ostavio paket. Nakon toga opet poziv od nekog glavnog iz Zg-a. Svi su se duboko ispričavali i poštar je nudio novčanu naknadu, samo da se ne žalim dalje i vjerojatno da ne dobi otkaz. Naravno da se nisam dalje žalio i da nisam uzimao nikakve novce ni ništa, želio sam samo zastrašiti poštara i da konačno radi svoj posao. Od onda su paketi uredno u sandučiću ili poštar zvoni ako treba potpisati primitak.