Citiraj:
Autor renc
Ovih dana kupujem mob pa sam pogledao dost tih recenzija i za ove nove top mobitele. P30 pro je odličan uređaj ali ekran i snimanje videa i dalje ni blizu samsungu i ajfonu iz trenutne ponude. A fotke su super kod oba mobitela, nijanse su to. Iako P30 pro ima osjetno bolje fotke po noći i taj zoom. Ali ovako prosječan korisnik bu češće slikal i SNIMAL po danu a ekran mi je jako bitna stavka.
|
Istom sam misljenja, a i mebi je totalni fail da jedan flagship u 2019oj snima video na razini lg g2 iz 2013e valjda.
Citiraj:
Autor redscro
Da pitaš random ljude je li im važnija kvaliteta noćnih fotografija ili videa, siguran si da bi bili za ovo drugo? Vjerujem da ne. Evo ja video nisam snimio godinama, niti vidim da nešto ljudi često snimaju video, dok često poželim nešto navečer slikati. Tako da je tvoja definicija prosječnog korisnika upitna.
|
Lol, da, uopce ljudi ne snimaju video
Puno lakse cu ja poslikati nocnu fotku da ispadne pristojna, ali bome video ne mos popravit nikako.
Meni je video prioritet, klinci, obitelj, u pokretu smo stalno.
Fotke su mi dobre vec godinama na sve i jednom mobu.
Evo sjetit cu se oneplus onea. Oni su na tom mobu TADA imali night mode koji je demolirao ostale u nocnim slikama ili u prakticki potpunom mraku.
Ali tada je op1 bio nepoznanica, nije bilo fora pricati i pisati o nightmodeu pa je to prošlo iapod radara.