Citiraj:
Autor Drug Brko
Sainz si je debelim dijelom sam kriv. Da je išao svojom prirodnom putanjom, sve bi bilo u redu. Ovako Maxu nije dao mjesta, ovaj je skočio preko rubnika i nasadio se na Sainza.
Na kraju Sainz kaže da je to racing i ništa drugo, a da ionako bi utrka ošla u qrac jer je menjač ošo vrit.
Jest da je Max omražen, ali nije baš svaki put kriv
Sent from Usreo 2nd Mobara
|
vrtim ovu snimku i ne mogu krivnju staviti na sainza, Max je tu napravio "divebomb" sve da mu je sainz i vise mjesta ostavio (a nije bilo razloga za to jer je bio cijelu duzinu ispred u trenutku kocenja i ulaska u zavoj) opet bi se zakucao u sainza bio jer je uletio u zavoj sa previse brzine.
mislim sto se cudimo, pa to je madmax trademark, na silu ili nikako. Ni prvi ni zadnji put. Uvjerljivo najveci siledzija od vozaca na gridu.
moram pohvaliti brundlea sa referencom na MS, kad je izjavio da bi Leclerc trebao odigrati "Schumachera" i voziti kako bi MS reagirao u takvim situacijama, kao da se nista ne dogadja i zavrsiti trku.
A obistinilo mi se moje misljenje za Kimija, Kimi vozi agresivno, napada, pretjece, bori se, kao sto nije duuugo u ferrariju.
I ima dobru zenu upm