MK je jedino dobar za MP. Ostalo ništa. UFC isto tako, SP je zanimljiv dan-dva.
EDIT:
Evo, nakon nekih 6-7 sati igranja Anthema, mogu reći sljedeće. Igra me drži toliko da ne mogu ugasiti

Ima dosta bugova, ali nije da je neigrivo (kada sam gledao review, govorilo se da je igra s najviše bugova u zadnjih 10 godina). Ima ih dosta, koji puta ne možeš u quest log, koji puta NPC propadne kroz zemlju, ali nije neigrivo.
Pucanje je onako, zabavno do neke mjere, kasnije je repetitivno, ali nije nezanimljivo.
Questovi su klasični tog tipa, idi tamo, ubij grupu protivnika, možda se pojavi boss (jači mob) ili titan, ubij njega ili pak idi u dungeon, ali nekako drži me, zanimljivo je.
Grafika je izvanredna, letenje je odlično.
Da odmah kažem, igra nije open-world, imaš mapu koja daje dojam open worlda, ali čim kreneš malo više, neki vjetar ti ugasi motore i padneš itd. Ali mapa nije mala. Da odletiš od jedne strane do druge treba nekih 5 min, što nije malo.
Ima nekih 30h gameplaya main priča, no, dungeoni su zanimljivi, tzv. Strongholdovi. Tamo se dobiva gear nakon što ubiješ glavnom Titana. Za sada sam level 12, imam jedan Stronghold otključan, još se snalazim, ali igra nije za baciti, pogotovo ako će se ulaganti u nju. Main story kada se prođe ima brdo world questova, daily-a, strongholdova, dungeona, contracta itd.
4 javelina trenutno dostupna, imam 2, jednoga nisam ni probao.
Težina se može birati, s težinom raste i kvaliteta dropa. Za sada imam 3 težine otključane, ima ih 6 ili 7.
Max level ne znam koji je.
Uglavnom, igram 3 dana, za mene za sada ima prolaz, vidjet ću koliko će me držati.
Probao sam demo, ugasio nakon 10 min, ovo igram već 3 dana, nema veze s demo-om.