Citiraj:
Autor Flashbang
Kaj bi bilo ciganjenje, na Njuškalu nikad nisam ni prodala ni kupila po cijeni koja je bila navedena u oglasu.
Za moj je pisalo da je 3500 kn, ja lijepo pitala ženu je li cijena fiksna i ona mi spustila na 3200. Koga je sram pitati, neka plati više.
Imaš na ekupi ovaj vikend noćni popust i Samsung mobiteli su sniženi 20% pa pogledaj navečer koliko košta S9+.
|
Eeeeeee, ti si naletila na ženu pa ste se našle u cijeni

Ne, šalim se. Osobno sam prerovao dosta oglasa i velim, najniže što sam ugovorio je bilo 3300 za crni ili plavi. Jedino je taj ljubić bio 3200.
Ima ok ljudi, ali ima takvih seratora da je to strašno. Prvo se javi i praktički se dogovorimo i o mjestu primopredaje. Odjednom se više ne javlja ni na mail ni na mob. Pošaljem još mail do 2... ništa satima. Nakon toga pošaljem upit sa drugog maila, odgovor instantan, ima mobitel, može sutra, blablabla.
Svaka čast poštenim ljudima, ali taj oglasnik je stvarno postao leglo ološa i govnarije. I to čak ne mislim ove švecere i prekupce jer oni tu robu imaju i mogu je prodati, nego ekipu koja fotka tuđe zapakirane mobitele i račune pa stavlja kao svoj oglas. To ne kužim, valjda im fali pažnje u životu pa da ih ljudi malo zovu.
No da ne idemo u offtopic, 3200-3400 je donja granica novog zapakiranog S9+ na Njuški. Osobno više od 3400 ne bih dao, iako vidim da ih ima i po 4 soma i to 64GB varijante
I @renc, ako se odlučiš za Njušku, svakako inzistiraj na vakuumiranom. Ove fore "samo upaljen da vidim jel dela" batali. Jer ako znaš da mobitel ide dalje, nemaš ti njega kaj paliti da vidiš jel dela i automacki to nije više NOV i NEKORIŠTEN mobitel, koliko god ispali picajzle oko toga
Sent from Usreo 2nd Mobara