Citiraj:
Autor mkey
Poanta priče je, makar ovog dijela koliko sam se ja uključio u raspravu, da su to ljudi koji meni idu na jetru. Čak i McConaughey (nabijem mu i to jebeno prezime teško za spelovanje) možda najviše od navedenih a on je od ove trojice snimio i možda najviše ozbiljnih filmova.
Nisam rekao da nisu imali dobrih filmova, iako i da sam to rekao to je ništa nego pitanje izražavanja mišljenja. Da sam rekao, primjerice, kako nemaju filmova koji su na IMDB dobili preko 6 onda bi to bila objektivna i lako dokaziva laž. Uostalom, nije da idem okolo svijetom i pozivam na klanje spomenutog trojca. Nerviraju me, u pravilu ne gledam iz tog razloga njihove filmove i bok.
Što se tiče Nicolasa, meni su puno bolji njegovi filmovi 8mm (debelo podcijenjen film), Lord of war i Matchstick men. Pa i The family man i City of angels, iako su to više "ženski" filmovi.
A imao je on bogami i sjebanih/art filmova, tipa Bringing out the dead, Red rock west, Mandy.
Ali čini mi se da su se ljudi počeli sprdati s njime prvenstveno njegovom vlastitom zaslugom. Počeo je snimati takve filmove da ti pamet stane, ko da se najteče se Stevica Segalom.
|
debelo se slažem sa ovim prvim dijelom, lik ima stvarno dobre filmove i glumi stani-pani.
8mm - rijetko spominjan film, a zapravo jako dobar unatoč tome što ne volim njega ko lika ni pojavu.
Citiraj:
Autor tizhu
opaska oko will farrela:
stranger then fiction
meni je ovo skroz okej bilo gledat.
jack black mi je recimo iritantan baš jako, ali ostali nekako imaju barem tri dobra filma tak da nisam neki hejter 
|
stranger than fiction - mislim da boljeg kretena nisu mogli nać za tu ulogu, a pod kretena mislim pozitivnog lika.
jack black u školi rocka je jednostavno hilarijus, a ima on i druge uspješnice samo ih se sad ne mogu sjetiti
evo večeras mater gledala prvi put zoolandera... dakle osoba koja je učiteljski savjetnik (oni koji znaju kajeto, jasno im je)... ja je nisam čuo da se toliko smije ne znam koliko, film je odron, 6.6 na imdb-u, postava je valjda najjača ikad u svemiru, priča je najgluplja isto tako ikad, ali jednostavno je toliko glup film da ti je zabavan u subotu uveče