View Single Post
Staro 30.03.2019., 23:18   #2620
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Aj nemoj više.

Sad je eto i popit coca colu status. Mozda posjed iphonea i mogucnost da u birtiji popijes coca colu u nekoj spickovini donjoj stvarno predstavlja neki status.

Sto nes sve procitat ovdje.

Nesto sto je dostupno masovnoj populaciji nije nikako statusni simbol.

Ne, nisam rekao da je "popit colu status". Nisi shvatio hint, pa ću pokušati još jednom objasniti, izravnije, ionako je off topic pa neka bude posljedni put.

Dakle, isto kao što je coca cola samo jedna od marki zašećerenih vodica, ali skuplja tako je i samsung samo jedna od marki mobitela, ali skuplja. Zahvaljujući masovnoj reklami i slaboj informiranosti većine populacije, velik dio ljudi je spreman platiti premium na cijenu, Samsung ti ne prodaje hardver a coca cola ti ne prodaje vodu i šećer, jel ti bar to jasno?

Počeli smo od toga da si tvrdio kako je nonsens da mobitel dođe 2000 dolara. To zbilja je nonsens, ukoliko se ne shvati da je upravo čar u tome da je skup i da si ga ne može svatko priuštiti, a oni koji mogu time šalju određenu poruku. Mobitel već odavno nije samo napravica za komunikaciju i fotografiranje.

Evo ga, imaš tu zanimljiv članak:

https://www.androidauthority.com/fla...ymbols-735885/

"In 2013, a global study showed that 61 percent of men and 38 percent of women think that their phones are the first thing other people notice about them."

Mislim, stvar je kristalno jasna. Zapravo je ironično da se praviš kako nisi u stanju shvatiti o čemu se ovdje radi zato što pokušavaš odaslati poruku kako je tebi 1000 dolara ništa ("malo skuplje tenisice") čime mi preko foruma (lol) pokušavaš poslati određenu poruku o tvom materijalnom statusu (koji me naravno ne zanima). E pa ako ti to radiš preko foruma, kako ti je onda neshvatljivo da to ljudi rade kupovinom mobitela

Ispričavam se na spamu, možda najbolje ovo sve obrisati
Exy je offline   Reply With Quote