View Single Post
Staro 30.03.2019., 19:39   #1472
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
@tun3
Nažalost, ništa... U stvari, imam isti problem kao i ti. Sve same AGP i PCIe grafičke, niti jedna solidna PCI... Zato i koristim 3dfx kao primarni izvor 3D u većini mašina, jer jedino Voodooice i imam, kad je riječ o PCI sučelju.
Nego, pogledaj si Rage XL , po cijeni od 16 USD. Kupio sam dvije prošle godine, međutim pokazalo se da grafičke rade samo na "novijim" pločama koje podržavaju PCI "2.1" standard. Drugim riječima, ako imaš stariju ploču tipa Socket 7, 8 ne bude je prepoznao.

A ako si spreman izdvojiti malo više love, imaš FX 5500 PCI po cijeni od 30 USD
Aptiva mi ima super socket 7 ploču, tako da mislim da otpada Rage XL... A što se tiče FX5500 možda ću zvučat glupo ali nije mi problem cijena, nego mi nije vremenski kako treba, prenova mi je žao mi je šta nisam ulovio kad mi se nudila PCI TNT2 M64 32MB za nekih 150kn, nisam znao da su baš toliko neviđene. Znam da je to taman bilo vrijeme procvata AGP-a ali PCI je potrajao još dosta dugo... vjerojatno je više problem jer je masu toga završilo na elektorničkim otpadima jer to realno vrijedi nešto samo nekolicini nas posebnih, drugima zauzima prostor i spada pod staro smeće...

edit:

Inače dotični komp ima integriranu grafiku neku, ako se ne varam SiS, ali tko još koristi integrirane grafičke
tun3 je offline   Reply With Quote