Citiraj:
Autor dean225
Iako je novi Samsung stvarno odličan ipak ću preći na Huawei. Samo još ne znam koji.
Jedini recimo minus koji vidim trenutno je taj što su već drugu godinu na istom Chipu. Ili treba pričekati Mate 30 koji bi morao doći sa novim procesorom. Kakva je situacija sa Updateima? Koliko su često? Kakav je soft kod ovih uopće?
|
Isto tako bih se i ja maknuo s Huaweija, ali ne znam što odabrati, svaki drugi ima više nedostataka nego Huawei. Možda na kraju uzmem S10+ ili Note 10 kad izađe, to je jedina konkurencija.
Meni nije minus chip koji je usput svaku generaciju mobitela unaprijeđen nego mušice s tom kamerom i softwareom. To traje već godinama. Security update izlazi svaki mjesec, a feature update svakih par mjeseci. Meni je Mate 10 starudija na Pieu i posljednji security update je iz ovog mjeseca. Software je dosta zatvoren, ali fluidno radi.
Citiraj:
Autor MIK
Jel moguće pristupiti slikama na mobitelu (P10 lite) a da ne koristim HiSuite. Nekad sam to mogao preko usb-a i eksplorera i vidjela se memorija od telefona i kartice, sada samo vidim HiSuita. (Win10)
|
Moguće, nešto si smrdao u postavkama. Vrati developer postavke na default i restartaj mobitel. Da li ti uopće ponudi tip konekcije kad ga spojiš na PC?
Citiraj:
Autor Gabre
Lol, bas hoce, a zabrana je prodaje na US teritoriju.
|
Krivo.