Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.03.2019., 23:05   #43080
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Stotinu mu mrkvica, nejasni su mi ljudi, a pogotovo profi vozači (taxisti) kad im potrubiš jer se prestroje zadnjim vratima u tebe, pa moraš kočit kao konj da te ne lupe - odmah bi se htjeli svađat, psovat, objasnit ti zašto si kreten što im trubiš, da su imali žmigavac (kojeg ni nemreš vidjet jer lik doslovno bokom ide na tebe, u škare, i puno presporo da bi bilo uspješno xD), a na pitanje jesu li svjesni da imaju još tri metra karavana iza vozačkog sjedala bi se još htjeli tući...

A neki dan me isto klinac taksist mlađi od mene probao brake checkat jer sam mu blicnuo nakon što me je vidio, i uzeo mi prednost namjerno, sama sreća da ga nisam puknuo - ukopao sam se na mjestu. A takvu drlju vozi od stare BMW trojke iz devedesetih, da mu je brake check tako jadan bio jer ima ćelave gume. Metar razmaka između nas kad je krenuo jako kočit se pretvorio u ogromnu škripu njegovih guma i preko 4 metra udaljenosti. Krenuo se nešto derat, vratio se u auto i skoro pregazio mamu i kćer na zebri ispred. Žena koja se vozila iza mene u Audiju Q5 i koja je sve vidjela je već krenula izlazit iz auta da mu bukvicu očita.

/današnji rant

Potrubim samo kad mi netko tako gadno uzme prednost kad moram fajn kočit, a uvijek puštam ljude sa žmigavcima koji se žele prestrojit, ako je moguće... Sve si mislim da maknem osigurač trube, samo će me netko propucat na semaforu.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 29.03.2019. u 23:26.
IcyTexx je offline   Reply With Quote