View Single Post
Staro 29.03.2019., 15:54   #23563
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Koji hejt. Svi navedeni imaju vrhunskih filmova koje su odlično odradili. Iako su neki snimili i hrpu bezveznih filmova i dalje su to uspješne karijere. Nisu svi u poziciji da mogu uvijek birat samo oscar worthy filmove.

Nic Cage - Adaptation, Face Off, Leaving Las Vegas.
Poanta priče je, makar ovog dijela koliko sam se ja uključio u raspravu, da su to ljudi koji meni idu na jetru. Čak i McConaughey (nabijem mu i to jebeno prezime teško za spelovanje) možda najviše od navedenih a on je od ove trojice snimio i možda najviše ozbiljnih filmova.

Nisam rekao da nisu imali dobrih filmova, iako i da sam to rekao to je ništa nego pitanje izražavanja mišljenja. Da sam rekao, primjerice, kako nemaju filmova koji su na IMDB dobili preko 6 onda bi to bila objektivna i lako dokaziva laž. Uostalom, nije da idem okolo svijetom i pozivam na klanje spomenutog trojca. Nerviraju me, u pravilu ne gledam iz tog razloga njihove filmove i bok.

Što se tiče Nicolasa, meni su puno bolji njegovi filmovi 8mm (debelo podcijenjen film), Lord of war i Matchstick men. Pa i The family man i City of angels, iako su to više "ženski" filmovi.
A imao je on bogami i sjebanih/art filmova, tipa Bringing out the dead, Red rock west, Mandy.

Ali čini mi se da su se ljudi počeli sprdati s njime prvenstveno njegovom vlastitom zaslugom. Počeo je snimati takve filmove da ti pamet stane, ko da se najteče se Stevica Segalom.
mkey je offline   Reply With Quote