View Single Post
Staro 28.03.2019., 21:59   #1471
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor frezer Pregled postova
Super. Nisam ni pomislio pogledati na službenoj stranici.

Slažem se za ovo rudarenje. Koliko on samo vremena provede kidajući te dijelove, pa ih spaljuje, pa u kiselinu. Još to radi u neprovjetrenim prostorijama, ali totalno ga uhvatila "zlatna groznica". To definitivno ne vrijedi tih novaca. Govorio sam da će više zaraditi prodajom tih komponenti, ali ne sluša. Sasiječe sve što mu dođe pod ruku. Čak i novije, upotrebljive stvari. Ali ne krivim ga. Imao je veliku životnu tragediju pa mu to možda malo odvlači crne misli.

Eto, on ubija a ja oživljavam stare komponente. Žao mi je samo što se nisam prije malo zabavljao sa ovime. Kolega je bio dobio sve iz servisa računala od jedne propale velike firme. Bilo je tu stvarno svašta. Inteli iz 80-ih pa nadalje...puna kesa...sasjek'o...sve
A čuj... Svi smo imali slična iskustva, imao sam i osobno tragediju prije par godina, a proživljavam teška vremena i upravo sad, ovih dana. Pa usprkos tome ne uništavam sve oko sebe

U stvari, rekao bih potpuno suprotno... Kad mi je bilo najteže, pomagalo je biti zaposlen, i baviti se svime i svačime. Kad se samo sjetim što sam sve radio i u kakve sam krajnosti išao. Od popravaka na matičnim pločama do preslagivanja i čišćenja floppy pogona. Zato danas, kad pogledam po sobi i vidim sve te mašine koje sam napravio, pitam se gdje su stvari izmakle kontroli?

@tun3
Nažalost, ništa... U stvari, imam isti problem kao i ti. Sve same AGP i PCIe grafičke, niti jedna solidna PCI... Zato i koristim 3dfx kao primarni izvor 3D u većini mašina, jer jedino Voodooice i imam, kad je riječ o PCI sučelju.
Nego, pogledaj si Rage XL , po cijeni od 16 USD. Kupio sam dvije prošle godine, međutim pokazalo se da grafičke rade samo na "novijim" pločama koje podržavaju PCI "2.1" standard. Drugim riječima, ako imaš stariju ploču tipa Socket 7, 8 ne bude je prepoznao.

A ako si spreman izdvojiti malo više love, imaš FX 5500 PCI po cijeni od 30 USD

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 28.03.2019. u 22:08.
  Reply With Quote