View Single Post
Staro 31.12.2005., 14:25   #11
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by SniperWolf
Jedno OT pitanjce;

imam CL Live! 24bit (5.1) na nju su spojeni P5800 CL Inspire 5.1 i zauzeti su od 4 utora 3, dakle zeleni, žuti i crni, a ovaj zadnji je plavi line out ili in neznam....da pređem na stvar: ako kupim sluške sa mikrofonom jer mi treba za teamspeak gdje ću to spojiti? Na zvučnoj nema odgovarajućeg mic utora? Ako spojim mic i zvuk od slušalica na integriranu zvučnu bili to radilo i zašto nebi
Osobno imam CL live ali onu staru i isto spojen 5.1 sustav, sve najnormalnije funkcionira, samo ja imam i poseban ulaz za mikrofon, to može biti i LineIN koji kasnije u mixeru prilagodiš mikrofonu.
Nadalje, preko slušalica može slušat tako da spliterom odvojiš prednje kanale ali će ti faliti dio zvučne slike, pa ili slušaj samo preko slušalica, ili pričaj u mikrofon a slušaj preko 5.1 sustava.
Ali...postoji i treće kompliciranije rješenje.
Enejblaj zvučnu na ploči, i u opcijama teamspeaka nariktaj da koristi tu zvučnu, pa ćeš igru normalno igrat na 5.1 sustavu, a preko slušalica ćeš čut ekipu. Jedini problem je kombinirati i oslanjati se na slušalice i zvučnike istovremeno
Roller je offline   Reply With Quote