View Single Post
Staro 26.03.2019., 11:54   #557
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Čekajte malo. Pišemo li mi o reklamaciji ili povratu? Na povrat (bez objašnjenja i razloga) imaš pravo u roku 14 dana ako si kupio proizvod na daljinu. Frend u americi ima pravo vratiti kameru i nakon 30 dana i nitko ga ništa ne pita niti piskara po forumu naširoko o tome.
Na reklamaciju ima pravo svaki kupac bez obzira na način kupnje ako proizvod ima bilo kakvu grešku ili slično što podliježe reklamaciji ili nešto što proizvođač garantira za zamjenu u reklamnom roku (npr. mrtvi pixeli kod monitora, kod nekih proizvođača zna se točno koji broj). Evo recimo moj dell je došao bez jednog slova L (od loga) na okviru ali mi se zbog toga nije vraćao monitor a imao sam pravo na reklamaciju.
Tu staje sva priča. To što nekom ne paše što bi neko vraćao to mene nije briga nit je briga kupca to su samo vaši osjećaji i vaša mišljenja a svatko ima mišljenje.
Ono što je meni bitno i (sad sam ontopic) je to da Mall.hr kao i još neki dućani vrlo korektno postupaju sa kupcima kod bilo kakvih reklamacija i sl. Dućani koji kompliciraju i zakonsko pravo kupca predstavljaju kao "trgovčeva dobra volja" preskačem a na njima je kako će poslovati i na nekom drugom kupcu hoće li se s njima zaje*avati i ili obratno.
renc je offline   Reply With Quote