View Single Post
Staro 26.03.2019., 11:53   #542
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Ne kužim na što misliš kad kažeš: Također i šaltanje sekundarnog oružja ideš po zvuku, jer nema sučelja

Na najvećoj težini nemaš sučelje za sekundarna oružja kad stisneš tab, pa za nož čujem zvuk noža, tekućinu za vatrene granate i sl.

Što imaš selektirano možeš vidjeti tek kad stisneš tipku za objektives, pa još jednom da podigne list (onda vidiš i koliko municije imaš, te to sučelje za sekundarno oružje - ali opet ne možeš mjenjati tu, nego samo vidjeti što je selektirano)

Tako da je to malo zajebano u akciji

Citiraj:
i ovo

...ne možeš baciti kad želiš i gdje želiš (stišćeš i ništa se ne događa), nego samo kad igra to predvidi.

Pa kao što i piše, ne možeš baciti kad želiš i gdje želiš. Kao da ima neki predviđeni okvir ili dio mape gdje se može bacat. Tako mi je bilo i u prvom reduxu.

Citiraj:
Ma da, igra je zapravo pravo lagana... Ai je glup pa se doslovce prošetaš po levelima, pogotovo kad skužiš kako funkcioniraju.

U jednom levelu (mislim bandits) mi je 5-6 neprijatelja ušlo u one male podzemne prolaze pod levelom, pa sam 90% neprijatelja porokao odjednom, kao pecanje u kanti

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 26.03.2019. u 12:00.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote