View Single Post
Staro 26.03.2019., 09:34   #550
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Sta znaci "solidna marza"?

Koji tocno propisi ne vrijede "za nas"?
Solidna marža je ona od koje ti živiš inače bi davno zatvorio shop. Jedino ako si bogat pa se zajabavaš i posluješ s gubitkom. To opet ne znači da mislim da je marža kod nas prevelika. A predlažem ti da promijeniš dobavljače jer tvoja garancija na istu karticu je 2g dok je drugdje 3g. D onedavno ste bili i mešu povoljnijima a više niste niti to. Imate korektan odnos s kupcem ali imaju i neki drugi dućani. Vrlo je bitan i "odnos" prema kupcu kod ispravne reklamacije.
Kad sam pisao o propisima mislio sam na "app" ponašanje nekih trgovaca. Dakle ako zakon kaže kupac na daljinu ima pravo vratiti proizvod u 14 dana u stanju kakvog je zatekao onda trgovac nema što laprdati "znate mi baš i ne primamo nazad ali izlazimo u susret" i slična sranja.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Em što su marže jako loše, em što mi imamo bolje propise od većine država EU, puno bolje za kupce od onog što EU traži.
A kako su nam onda cijene veće nego vani pa čak i u usporedbi sa EU državama? Ok postoje troškovi za trgovca kod uvoza ali mislim i dalje da su marže solidne ali ne i prevelike. A naši propisi se krše svugdje i uvijek zato jer se može.

Zadnje izmijenjeno od: renc. 26.03.2019. u 09:40.
renc je offline   Reply With Quote