Citiraj:
Autor nino
Sta znaci "solidna marza"?
Koji tocno propisi ne vrijede "za nas"?
|
Solidna marža je ona od koje ti živiš inače bi davno zatvorio shop. Jedino ako si bogat pa se zajabavaš i posluješ s gubitkom. To opet ne znači da mislim da je marža kod nas prevelika. A predlažem ti da promijeniš dobavljače jer tvoja garancija na istu karticu je 2g dok je drugdje 3g. D onedavno ste bili i mešu povoljnijima a više niste niti to. Imate korektan odnos s kupcem ali imaju i neki drugi dućani. Vrlo je bitan i "odnos" prema kupcu kod ispravne reklamacije.
Kad sam pisao o propisima mislio sam na "app" ponašanje nekih trgovaca. Dakle ako zakon kaže kupac na daljinu ima pravo vratiti proizvod u 14 dana u stanju kakvog je zatekao onda trgovac nema što laprdati "znate mi baš i ne primamo nazad ali izlazimo u susret" i slična sranja.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Em što su marže jako loše, em što mi imamo bolje propise od većine država EU, puno bolje za kupce od onog što EU traži.
|
A kako su nam onda cijene veće nego vani pa čak i u usporedbi sa EU državama? Ok postoje troškovi za trgovca kod uvoza ali mislim i dalje da su marže solidne ali ne i prevelike. A naši propisi se krše svugdje i uvijek zato jer se može.