Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.03.2019., 09:03   #42924
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Samo jedno pitanje za vas HardCore RejSere, kojima ni 500 konja i 898 NM i 5 turbina nije dosta. Da li ste ikad bili/planirali ici na neku stazu? Od Grobnika pa nadalje?
Iskreno niti me zanima niti mi treba auto sa vise od 150 konja, niti bi mi imao smisla s obzirom da mi je 50% rute po gradu a ostalo po autobahnu sa ukljucenim tempomatom.
ALi da sad ne ispadne da vas trolam dat cu vam ja IMO osobno najbolje gustanje u voznji.
Stojim na semaforu ujutro, 7:10 idem na posao, proljetni dan. Usrani ponedjeljak. Desno od mene, mlad i nadobudan nedojebani čebuljavi tatin sin, sa Castrolom u kosi, tozlom oko vrata, značka na autu koja poziva na razbijanje prozora . Turira ali samo se nasmijem, neda mi se. Prolazim semafor i evo vec guzva na Slavonskoj. Ma nema veze sto nije vikend, sto nisam na nekoj cesti van grada, spustam krov, stavljam đozle da mi ne smeta sunce i fino se naslonim i uzivam u suncu. Milina, zaboli me za guzvu. Vozim se prosjecnom brzinom uz stani kreni 55km/h i dolazim nakon pola sata na posao. Sa Grinchovim smijeskom na licu i neopisivim gustom izlazim iz auta. Neloše s obzirom da je ponedjeljak. ))

Nikada nisam nekome turirao, niti se pravio genijalac.
Zaobići te sa 80-140 km/h u roku sec? Da.
Naravo, ne te zaobići u punom šprintu da ti niti ne vidiš, nego iza tebe, lijevo žmigavac i...gdje je nestao taj čovjek?

Zamisli, netko može voziti brz auto i ne biti idiot
X-Plosiv je offline   Reply With Quote