Citiraj:
Autor trpi
jel potrosis cijeli placeni paket + gratis gigabajte ili ostane puno? i ja sam evo vec nekoliko puta dobio 6gb gratis ali realno potrosim 1gb i imam naslaganih 15gb, uzimam najveci 6gb "nek se nađe" te zbog kn/gb omjera, pitam se jel bi mi davali gratis 6gb da redovito potrosim kompletni paket i gratis gigabajte.
|
6gb+ 6gb + gratis promocija 6gb = 18gb , jel te?
Nakon 1.4 bute bute 2gb više bez gratis promocije. 7gb+7gb je 13gb i odmah žalim upravi vodovoda.
Potrošim u mjesec dana 7-10gb (ne koristim duže isječke youtube, whatsapp, twiter ,reddit) i ostatak prebaci u sljedeći mjesec. Nakon prvog aprila neću kmečati kao @dadoremix tipa "neču, veči, lopine, čumljat, ... i tako dalje" jer mi više odogovara bez dodatnih paketa. Nisam veliki ĐU.
Samo "jako jako veliki internet" i šibaj LTE, nemam prigovora (kašnjenja notifikacije ne smeta i riješili su to). Nisam pušač pa mi tih 5kn poskupljenja ne igra u životu. Za razgovore, esemesanje imam privatni i poslovni broj (upalim tethering ako treba u miru)
A sad, idem lijepo piti karlovačko od dobre reklame.
@rak12
100 dana traje promocija. Meni od 23.12 do sada traje i možda bude posreći još. Ako išta znači, kupujem bonove 176kn svaka 3mj.
Отправлено через Pixel