Citiraj:
Autor thunder11
Nama doma prije koji tjedan istekao ugovor MAx3 + snimalica gratis + HBO jednokratno plaćeno za trajanje cijelog ugovora. U razgovoru za SZK su rekli da taj paket više ne postoji i da ga nikako nije moguće produljiti te da nam najjeftiniji paket od 309,00kn mogu ponuditi zauzvrat.
Lijepo odbili i zatražili prekid ugovora, odnoso nismo produljili isti nakon isteka nego se prebacili na Iskon. Prošlo tjedan dana od napravljenog zahtjeva kod Iskona i zove nas T-com da ipak možemo dobiti paket koji smo imali (malo prilagođen) za 209,00kn + HBO 5,00kn mjesečno. Tako da ćim su dobili zahtjev od drugog operatera za prijenos broja i prebacivanje usluge, odmah su popustili a mi dobili ono što je prije bilo NEMOGUĆE. Meni osobno je smiješno koliko se laže i vodi borba oko nećega što se na kraju svodi da ipak daj korisniku što god treba samo da ostane. 
|
Znači postoji još uvijek mogućnost da se dobije HBO za 5 kn mjesečno. Ima li još itko da su im to ponudili?
Znam da su to za 5 kn maknuli iz onog cjenika pa sam mislio da od sad nude samo ono za 30 kn mjesečno.