View Single Post
Staro 25.03.2019., 18:06   #9701
seljak12
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
Nama doma prije koji tjedan istekao ugovor MAx3 + snimalica gratis + HBO jednokratno plaćeno za trajanje cijelog ugovora. U razgovoru za SZK su rekli da taj paket više ne postoji i da ga nikako nije moguće produljiti te da nam najjeftiniji paket od 309,00kn mogu ponuditi zauzvrat.

Lijepo odbili i zatražili prekid ugovora, odnoso nismo produljili isti nakon isteka nego se prebacili na Iskon. Prošlo tjedan dana od napravljenog zahtjeva kod Iskona i zove nas T-com da ipak možemo dobiti paket koji smo imali (malo prilagođen) za 209,00kn + HBO 5,00kn mjesečno. Tako da ćim su dobili zahtjev od drugog operatera za prijenos broja i prebacivanje usluge, odmah su popustili a mi dobili ono što je prije bilo NEMOGUĆE. Meni osobno je smiješno koliko se laže i vodi borba oko nećega što se na kraju svodi da ipak daj korisniku što god treba samo da ostane.

razumljivo, imao sam vec takvo iskustvao s njima i ocekujem slicno sada kada budem sebi radio, ali ja sam takav da naknadne ponude ne prihvacam nakon sto predam zahtjev za prelazak pa neka zovu posli koliko zele.
seljak12 je offline   Reply With Quote