Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.03.2019., 11:46   #42901
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Elven - mislim da nećeš to uspjet objasnit ljudima. I to je u redu. Ako ne razumiju koliko je lakše, sigurnije i ugodnije normalno vozit jak auto od nekog slabog, nećeš im to uspjet objasnit. Neki neće ni primijetit kakav auto voze.

Sve što vide je konji = divljanje, umjesto konj za volanom = divljanje. Znam osobno ljude različitih godina (a i vidim takve u prometu) s autima od preko 300 konja, a voze kao penzioneri, recimo. Meanwhile, imam susjeda koji u Opel Astri karavan iz devedesetih s maksimalno 70 konja vozi kao manijak, i samo je čudo da nekoga još nije ubio. I svakodnevno vidim ljude u starim krševima s debelo manje od 100 konja kako voze prebrzo i/ili rade ogromna sranja u prometu.

Meni je tempo autom od 150 konja generalno isti kakav mi je bio u autu s 80 konja, i bit će mi sličan kad uzmem preko 200... I dalje sam u gradu unutar ograničenja ili +10km/h, i dalje sam na autocesti unutar ograničenja do +20km/h. Razlika je što sam puno bezbrižniji i opušteniji s boljim ovjesom, kočnicama... I eventualno što do tog ograničenja brže dođem.
IcyTexx je offline   Reply With Quote