Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.03.2019., 14:05   #42858
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ovisi o opremi koju imas jel kompakt plastican ili nije.

Tebi su sve te "hipster marketing fore" bezveze, a zamisli vozis se sa zenom i djecom i dozivis srcani/mozdani/stagod... u staroj krami samo nastavis voziti ravno, vjerojatno pod punim gasom i lijepo sletis s ceste a u novom "hipsterski opremljenom" kompaktu se zadrzis u svojoj traci i auto se sam zaustavi i jos automatski nazove 112.
Ne ovisi. Sa boljom opremom dohis malo bolje sicebe, malo vise fejk aluminija i slicno

Opet, kad budes imao iskustva provesti vise vremena vozeci vecu klasu auta/premium, onda budes shvatio

Ovo sa srcanim sam se dobro nasmijao. Pune novine takvih nesreca.

A i punonje auta na cesti koji sami zovu, a koji i mogu, nije kompakt nego neka slupa limuzina/suv.

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Zaista nemam predrasuda jer sam se u životu navozio svega, od Jaguara 12 cil 5,3 l do fićeka i naposlijetku autobusa do mirovine.
Pokušavam samo željene brzine i adrenalin staviti u okvire naših mogućnosti i ograničenja.
Nisam mislio izostaviti one koji ne rade pa imaju lijepa vremena za jurcanje.
Možda baš ti imaš drukčiju percepciju jer živiš tamo gdje su ograničenja još uvijek najmanja, bar što se tiče autocesta.
Vidjeh da neki forumaši imaju lijepe jurilice ali su također spremni "caltati" na Grobniku...
Zanimaju me upravo relacije na kojima se može bez frke iskoristiti ono što jaki ili nabrijani automobili nude a da se ne završi crnom kronikom...
Dzaba ti vozacki staz ako ti treba pisati gdje su ceste u hr za lijepu vožnju

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Gabre je offline   Reply With Quote