Ne da mi se quotati svakog pojedinacno.
Ali evo posto sam ja bas na razmisljanju izmedju novog, sigurnog, stabilnog, udobnog auta... (Vjerojatno Mazda 3, jer je ipak gust za vozit, nike ni blizu starih BMWa, ali se Golfu smije u facu).
Nekome treba auto da radi 40,000km godisnje... Taj si nece kupiti E46 330i.
Meni treba za 10,000km godisnje, koje volim odraditi s osmijehom. Focus MK3 mi je izazivao osmijeh. Focus MK4 mi je bezlicna kanta.
A o Mazdi razmisljam iz jos jednog razloga... Ne volim nabrijane turbake. 1.4 pila s turbom... Baaah. Daj ti meni 8 cilindara 4,0 motor i da ga ja mogu voziti na laganom gasu, smireno... Ali kad zatreba da mogu probuditi iz tog zena.
Nabrijani turbaci nemaju niakav zen. Oni imaju "joooj mucim sez tesko mi je... Evo... Evo... Jos malo... Zuuuuuuuuum poljecemo". Ko da sam na WCu jebote.
Posto osmake bas i nemamo u Europi, najbolja stvar je redni sestak od BMWa, godinama proglasavan za najbolji motor na svijetu. Jer iako se slazem da je ekologija bitna, morate znati, da unatoc naporima auto industrije, CO2 razine rastu. Vise je tu faktora naravno, ali poanta je, don me dodju elektricni auti, dzabe vama 3 cilindra koji se pretvara u kosilicu s dva cilidnra.
Apropo elektricnih... Njih je tri puta ljepse za vozit nego ove zivcane 3 cilindrase. Imas stalno na raspolaganju sav okretni moment i totalno su fora.