Citiraj:
Autor veki19
Pozz ljudi.
Je li moguće da na galaxy S6 nakon prelaska sa Tomata u A1,dobijanjem nove kartice,da se baterija troši puno više? Znači,jednostavno pada postotak jako brzo nekorištenjem mobitela,jedva izdrži 2 SOT-a. Baterija je na 1020 ciklusa,health 85,88%. Nije da sam imao nešto duže SOT prije toga,ali znalo je doći do preko 3h,i nije se toliko trošila baterija u mirovanju. Jedina promjena je taj prelazak s operatera,čak sam i resetirao mob na tvorničke postavke da vidim hoće li šta biti bolje,ali ništa.
|
Moguce je. Ja isto imam S6. Prebacio se sa BonBon (bonovi) na A1 (bonovi). Isti problem. Preko noci baterija padne za 30-40% sa iskljucenim mobilnim podacim. Kad sam na wifiu malo bolje stanje ali isto brzo trosi. Na BonBon-u bi mi preko noci palo za max 1%. Svasta sam provao, cak i vracanje na tvornicke postavke. Nista nije pomoglo. Tek kad sam nacin rada mreze stavio na 3G/2G (iskljucio 4G) sam nesto postigao. Iako mi se jos uvjek vise trosi bat nego na BonBon mrezi. Naravno sada ne koristim 4G, ali ipak mi je bitnije da mi bat izdrzi barem 12 sati u komadu nego 4G signal.
Javi ako uspijes rijesiti problem.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk