View Single Post
Staro 23.03.2019., 12:31   #2906
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Jučer uhvatim 3 lopova cigana u dvorištu, otvorena kapija, normalno imam sablju od 50 cm u autu (posao krčenja kanala i slične stvari).

Dolaze prema meni, njih 3 (doduše mlađe životne dobi, ja 34 oni do 25 rekao bi), naglo usporili kada su primjetili da sam "naoružan".

I onda osmjeh na lice, pa gazda mi vas čekamo, ma nismo mi otvorili kapiju, netko drugi je, ovo ono, uslikao kombi i na kraju su lijepo otišli dalje.

@zalman1 ti si jedan on onih liberala koji cigane i migrante nije vidio ali znaš sve? Samo cvijeće i sliične pederske fore
Slična situacija kod mene,samo je sjekira bila pri ruci... Kod stare u dvorištu ima stara gusana kada u koju ona skuplja kišnicu za vrt,frajeri usli u dvorište,ispraznili vodu,htjeli je natovariti,dolazim kod stare da joj izrežem i iscjepam neka drva,a njih dvojica u dvorištu...ostavljam motorku i sa sjekirom prema njima,kao gazda vidjeli smo kadu pa čekali da netko dode da pitamo jel na prodaju. Napustili dvorište,slikao im kamiončić za svaki slučaj. Stara živi sama pa mi nije bas svejedno.

Dovoljno sam stvari vidio da bih mogao reci da par pojedinaca medu njima iskače po mentalitetu,a ostali bi ukrali Isusa sa križa.
Stanky069 je offline   Reply With Quote