znam tko i što je Tele2, a znam i kakvi zakoni za firme vrijede u svedskoj, trenutno u njemackoj tele2 ima kampanju DSL flat za 0€ brzina 6Mbit/s, jasno morašpotpisat ugovorali poznati su u europi po bolesno niskim cijenama i na tome su stvorili kapital.
Mobilkom austria je u samoj austriji dobio još prije više od godinu dana jaku konkureciju time što je T mobile kupio max, koliko god je zvučno ime ( max) nestalo došao je ogromni konkurent i ne moram spoinjat koliko su cjen dodatno pale. Znam jer bar dva put godišnje odem u Austriju, i vidim razliku u reklamama, ako Mobilkom pokrene akciju 12 mjeseci bez pretplate i kick ass mob T mobile A izvuče 12 mjseci bez pretpčlate i Kick ass mob + poklon, na fixnoj telefoniji u njemačkoj tele2 je zaslužan za rušenje cijena od 60% od ulaska na tržište, ovo znam po ljudima kaj tam žive ( vjenčani kumovi mojih staraca ).
Priče o VIPovomvlasništvu nad Tele2 imaju jednako toliko uporišta koliko i izjave AMD se grije i procovi su zastarjeli.ž, ergo priče za malu decu.