View Single Post
Staro 21.03.2019., 13:15   #2277
nhooyd
Premium

nhooyd's Avatar

Datum registracije: Mar 2019
A opet je WotlK hpyer casual stil poceo provoditi sa raznim badgevima, puno lakšim pristupom raidu (10 vs 25, kasnije heroic vs normal..). Također treba uzeti u obzir da je Arthas bio toliko ikoničan lik da se bilo šta vezano uz njega moglo dobro prodati, imao si glavnog bad guya i svi su ga htjeli isprasiti.

Iako ovo sada više nalikuje na Diablo nego wow, opet je meni raid raid i nisam bolji pve content probao u nijednom MMO-u do sada. Ja bi maknuo titanforging, catch up gear, lfr i slične pizdarije. Mythic plus bi ostavio jer mislim da je to najbolji content dodan u wow još od WotlK-a. I maknuo bi cross realm da opet budu ekipice i sve, fali mi social aspecta. Gearanje je prelagano, ali pretjerano (tjedan dana do 403 na altu mi je sad rekord..)

Ne znam, ja imam osjećaj da sam jednostavno odrastao jer igram od 2005 i mozda vise nije to to. I mislim da Blizzard ni sam ne zna šta zeli od igre više, i mislim da je ovo daleko najgora expanzija do sada, uz WoD (koji je opet imao vrhunske raidove imo, ali content nula)

I jako me smeta što su stavili jebeni fortified i tryannical u ove low level keyeve, zbilja mi to nema smisla. Zapravo ima puno problema u WoWu, ali opet nekako mi je gušt doci upalit podcast farmat transmoge i tak.
nhooyd je offline   Reply With Quote