View Single Post
Staro 21.03.2019., 10:16   #2273
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ja ti mogu reći da ja nisam otišao iz WOW-a zbog BR igara, već zbog nedostatka sadržaja, tj. dosadnog sadržaja.

Nagerao sam lika za raidove, radio tjedno M+ i raidove. Ne radim PVP više, ne ganjam više achivemente jer sam izgubio tisuće sati na ganjanje mountova i profesija, gold sam skupio, imam više manje sve što mi treba za normalan raid ili M+.
I sad ti meni reci, što raditi?
LFR ne radim jer mi gear ne treba, normal raidove ne radim, jer mi gear ne treba, više ne vodim raidove jer nemam vremena.
Što raditi za tjednoj bazi?
Odradim par M+ i jedan raid, ako raid prođe super, ok, ako ne prođe, nikome ništa, čekamo drugi tjedan i tako u krug.

Nije prije bilo više sadržaja, ali su se igrali normal dungeoni i HC dungeoni jer ti je uvijek trebao gear, nakon toga raidovi, jer ti je trebao gear. Farmao sam golde, radio 3-4 raida tjedno itd. Danas s patchom izađe radi, igra se par mjeseci, izađe novi s boljim gearom, stari raid se više ni ne gleda.
Danas ako imaš dobar party, kupiš neki entry gear za GOLD, prvi tjedan na max levelu prođeš sve M+ određene razine i imaš gear za normal raid već. U manje od tjedan dana.
Možemo tako u nedogled, činjenica je da wow gubi igrače iz dana u dan, nikad neće pasti na 0, naravno, to je Blizzard, ali igra je u najgoroj mogućoj verziji u kojoj je ikada bila.

Da se razumijemo, WOW je najbolja igra koju sam ikada igrao i uvijek će biti, da ne ispadne da seruckam jer sam neki hater.
Mommistake je offline   Reply With Quote