Ne slažem se u većini ovoga što si napisao.
Ajmo redom, statistika će ti sve reći.
https://www.statista.com/statistics/...rs-by-quarter/
Piše prije 5 tjedana, da je sub kupilo 1.7 milja ljudi.
Za vrijeme WOTLK-a i Cate je bilo preko 12 milja.
Vjerojatno zato jer je igra bolja nego što je bila ikada, vjerojatno zato gube ljude...
Kažeš, ljudi ne znaju DPS-ati? Pa jer su klinci i jer je mehanika DPS-anja srozana na razinu djece u nižim razredima osnovne škole. 3 tipke, nemoj stajati u ničemu što se pojavi na podu i to je to (ili pak u nekih 10% mehanika, stani baš u to što se pojavi na podu). Lijeni su čak pogledati Youtube da nauče rotaciju od 3 tipke.
Nekada u raidovima, ne znaš DPS-at, u raidu ti dps nije dobar, izbačen si iz raida, i moliš se da te pozovu ponovno sljedećih mjesec-dva. Ako i onda ne znaš, to je to, ne raidaš više u main raid grupi. Sve je ovisilo o balansu između dobrog DPS-a, dobre komunikacije, dobre mehanike, dobrog pozicioniranja itd.
Mislim, pričam o nečemu što sam radio 12 godina, vodio main raidove, ubijao neke najteže bossove među prvima u svijetu itd. Nisam bio casual igrač, imao sam preko 10 000h igranja do ove zadnje ekspanzije.
A što se MOP-a tiče, meni iza Legiona najgora ekspanzija. WOTLK - TBC - Vanilla - WOD - Cata - MOP - Legion - BFA