View Single Post
Staro 21.03.2019., 09:39   #2272
Silthrax
Premium
Moj komp

Silthrax's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ne slažem se u većini ovoga što si napisao.

Ajmo redom, statistika će ti sve reći.
https://www.statista.com/statistics/...rs-by-quarter/
Piše prije 5 tjedana, da je sub kupilo 1.7 milja ljudi.
Za vrijeme WOTLK-a i Cate je bilo preko 12 milja.

Vjerojatno zato jer je igra bolja nego što je bila ikada, vjerojatno zato gube ljude...

Kažeš, ljudi ne znaju DPS-ati? Pa jer su klinci i jer je mehanika DPS-anja srozana na razinu djece u nižim razredima osnovne škole. 3 tipke, nemoj stajati u ničemu što se pojavi na podu i to je to (ili pak u nekih 10% mehanika, stani baš u to što se pojavi na podu). Lijeni su čak pogledati Youtube da nauče rotaciju od 3 tipke.

Nekada u raidovima, ne znaš DPS-at, u raidu ti dps nije dobar, izbačen si iz raida, i moliš se da te pozovu ponovno sljedećih mjesec-dva. Ako i onda ne znaš, to je to, ne raidaš više u main raid grupi. Sve je ovisilo o balansu između dobrog DPS-a, dobre komunikacije, dobre mehanike, dobrog pozicioniranja itd.

Mislim, pričam o nečemu što sam radio 12 godina, vodio main raidove, ubijao neke najteže bossove među prvima u svijetu itd. Nisam bio casual igrač, imao sam preko 10 000h igranja do ove zadnje ekspanzije.

A što se MOP-a tiče, meni iza Legiona najgora ekspanzija. WOTLK - TBC - Vanilla - WOD - Cata - MOP - Legion - BFA
Na ovoj statistici ja ne vidim di ti vidis 1.7 milja ljudi ili sam ja slijep ili ovo pokazuje 5 miljuna ako mislis na onaj neki leak di je bilo 1.7 milja subs to je bio krivi leak od tvorca WA di se i on ispricao za to, ne kazem da nisu ljudi napustili WoW i da se bune i imaju za pravo na dosta stvari ali naravno da WoW ne moze imati isto igraca kao prije 10 godina kada su MMORPG bile najpopularnije igre za razliku od sada kada je to Battle royal ili jedno vrijeme sto su MOBA igre bile. Tu je i prirodan odljev igraca zbog same starosti igre.

I sam sam odustao od WoWa u Cati a igrao sam ga od kad je izasao jednostavno jer mi je igra dosadila nakon par godina. Vratio sam se pred kraj Legiona i odlucio da necu raidati hardcore i igra mi je super sada evo igram vec godinu dana i dalje jedva cekam svaki raid. A u free timeu ganjam m+ score i meni ne moze biti zabavnije.

Ovisi kakav guild vodis jbg ti pa nije 100% igraca frikovi za igru. I ne nisu djeca prosjecan broj godina u nasem guildu je oko 27-28.

Uostalom igrao sam i ja u Wotlk i Cata i bio medu top 50 na svijetu sa svojim guildom i tada su rotatcije bile pet puta lakse nego sto su sada. Igrao sam jednog te istog Fury warriora i tada i sada tako da znam.

"Fury warrior patch 3.3.5 rotation WOTLK
Your rotation is fairly simple. Spam heroic strike, SPAM IT!!!! NEVER LET IT NOT BE UP. HS is your top damaging ability, you want to use it as much as possible. While doing that, use Bloodthirst and Whirlwind EVERY time they re off cooldown, using slam on every proc. When the boss is below 20% hp, just use your normal rotation, but use execute in fillers."

http://forum.warmane.com/showthread.php?t=211093

Doslovno sam napisao u google "wotlk warrior rotation". I ovo bude prva stvar koju mi izbaci.
Silthrax je offline   Reply With Quote