Citiraj:
Autor Silthrax
Pa moras i sada raditi za neki rezultat, raid leader sam guilda koji je trenutacno 1500 u svijetu, nista posebno ali eto imamo volju za Cutting Edge dobiti ovaj tier jer smo prosli bili nadomak.
Koliko ljudi nema pojma kako DPSati je smjesno, toliko guidova po netu i opet isto ljudi failaju. Ako raidas flaskovi potovi i rune za jedan dan raidanja te ispadnu negdje 15k golda. Ja nemam pojma kako ljudi nabavljaju takve pare ako ne grindaju ili farmatju matse. Svi se bune na pare sada i znam puno njih koji kupuju gold da mogu financirati raidanje.
Za max lvl je istina ali nagirati lika za raid da bi mogao raditi mythic raid content poslije prva dva tri mythic bossa sigurno nije dan dva i treba puno duze. Ne znam za clanove guildova tvoje i kako je tebi bilo ali nasi clanovi se dobro znaju i discord pomaze da se stvori community oko guilda i ljudi komuniciraju i dok nisu u igri a i igraju se i druge igre van WoWa. Isto tako ja znam vecinu raid leadera i GMova na mom serveru koji su isti ili slican raid progress kao i mi te s njima komuniciram.
Jedino sto mi se od svega ne svida je class pruning koji su proveli i mislim da su previse skillova izbacili, trebali su to ostaviti. I ne svida mi se kako balansiraju M+ tj. ne balansiraju uopce.
A o raidovima i mehanikama bossova u starijim raidovima i sada je smijesno za pricati. Puno zabavniji su raidovi sada i taj content je daleko napredovao.
|
Ne slažem se u većini ovoga što si napisao.
Ajmo redom, statistika će ti sve reći.
https://www.statista.com/statistics/...rs-by-quarter/
Piše prije 5 tjedana, da je sub kupilo 1.7 milja ljudi.
Za vrijeme WOTLK-a i Cate je bilo preko 12 milja.
Vjerojatno zato jer je igra bolja nego što je bila ikada, vjerojatno zato gube ljude...
Kažeš, ljudi ne znaju DPS-ati? Pa jer su klinci i jer je mehanika DPS-anja srozana na razinu djece u nižim razredima osnovne škole. 3 tipke, nemoj stajati u ničemu što se pojavi na podu i to je to (ili pak u nekih 10% mehanika, stani baš u to što se pojavi na podu). Lijeni su čak pogledati Youtube da nauče rotaciju od 3 tipke.
Nekada u raidovima, ne znaš DPS-at, u raidu ti dps nije dobar, izbačen si iz raida, i moliš se da te pozovu ponovno sljedećih mjesec-dva. Ako i onda ne znaš, to je to, ne raidaš više u main raid grupi. Sve je ovisilo o balansu između dobrog DPS-a, dobre komunikacije, dobre mehanike, dobrog pozicioniranja itd.
Mislim, pričam o nečemu što sam radio 12 godina, vodio main raidove, ubijao neke najteže bossove među prvima u svijetu itd. Nisam bio casual igrač, imao sam preko 10 000h igranja do ove zadnje ekspanzije.
A što se MOP-a tiče, meni iza Legiona najgora ekspanzija. WOTLK - TBC - Vanilla - WOD - Cata - MOP - Legion - BFA