Citiraj:
Autor Nero10
Ok. Nazvali su me 2.3. da me obavijeste kako mi ističe ugovor 7.3. i kako mi nude sve što sam i do sada imao po istoj cijeni. U međuvremenu me pita za Magentu koju nedvosmisleno odbijam. Rekao sam da su cijene povoljnije kod drugih operatera i da bih ostao sam ako mi ubace HBO. Agent mi kaže da može samo u pola cijene. Reko', ne da mi se natezati - aktiviraj mi onda HBO u pola cijene, a sve ostalo neka ostane isto. On se zahvali i prekinemo. Nakon par minuta zove i govori mi kako mi je jedan mobilni broj (koji više nije pod ugovorom) dobio 20 giga interneta. Pitam ga kako to, na što mi odgovara da je to od strane HT-a da zadrži taj mobilni broj. Mislim si, ok.
Na kraju se ustanovi da mi agent uopće nije aktivirao HBO, već mi je aktivirao Magentu. Uložio sam prigovor preko maila, ali do sada su me zvali samo vezano za taj mobilni broj.
Sad mi se stvarno ne da natezati. Kakva je razlika između kanala max TV-a i A1?
|
Ne kužim, zašto je Magenta toliki problem ako imaš i mobilni i fiksni na HT-u? Znaš da te Magenta nikako ugovorno ne veže i možeš ju raskinuti u bilo kojem trenutku? Mislim, jasno da se za ovo trebaš žaliti, s obzirom da ti je rečeno da ćeš imati HBO u pola cijene.